Ο εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα: Έρχεται αμυντική συνεργασία με τα Σκόπια! – Θα δούμε & κοινές ασκήσεις;

Απίστευτα όλα όσα εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα. Εκχωρήσαμε την Μακεδονία μας, το όνομα και την Ιστορία χιλιάδων ετών και τώρα έρχονται οι πολιτικοί ταγοί της χώρας, να διαπράξουν άλλο ένα ένα έγκλημα.

Σε λίγο καιρό, θα δούμε και ασκήσεις μεταξύ του Ελληνικού στρατού και του Σκοπιανού. Δηλαδή οι Ελληνικές ΕΔ θα ασκούνται με αυτούς, που θα φέρουν το διακριτικό με το όνομα «Μακεδονία!»

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Για όλα τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν την εσωτερική πολιτική σκηνή αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και τις προοπτικές αμυντικής συνεργασίας με τη γείτονα, καθώς επίσης και τη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο μίλησε ο ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στον ρ/φ σταθμό Alpha 98,9 και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Σπύρο Λάμπρου, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών:

Θα έχει διευρυμένη πλειοψηφία η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το θέμα όμως είναι ότι έχει διαμορφωθεί μια διγλωσσία από τον κ. Μητσοτάκη, ταυτόχρονα καλύπτει απαράδεκτες πρακτικές βίας και εκφοβισμού και είναι στη γραμμή της ακροδεξιάς, μια γραμμή που άλλος την καθορίζει και όχι ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι έχει επικρατήσει η λογική Σαμαρά.

Η συνέχεια εδω www.pentapostagma.gr