Τα δικά του μηνύματα αγάπης, ελπίδας και στοργής, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων, έδωσε σήμερα, μέσω συνέντευξης Τύπου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ.κ. Δωρόθεος Β’.
Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ανησυχία του γιατί μέσα στο εύθυμο κλίμα των εορτών ξεχνάμε να μιλήσουμε για το Χριστό, του οποίου τα Χριστούγεννα είναι η γενέθλια ημέρα του.
Η πορεία για την Βηθλεέμ είναι μια πορεία εσωτερικής ανάγκης του ανθρώπου και ταυτόχρονα εσωτερικής αποφάσεως που έχει πολύ δύναμη και πολύ αγάπη μέσα της και για το θεό και για τον άνθρωπο τόνισε ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Δωρόθεος Β’.
Επίσης έκανε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του Εορτασμού των Θεοφανείων θα επισκεφθεί την Ερμούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, απευθύνοντας έκκληση στους πιστούς να δηλώσουν μαζικά παρουσία σε αυτές.
Οι εκδηλώσεις των Θεοφανείων θα καλυφτούν από την κρατική τηλεόραση.
Δείτε στο web tv του Syrostoday.gr το μήνυμα του Σεβασμιώτατου κ.κ. Δωροθέου Β’.
Πηγη Syrostoday.gr