ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

καζαντζακης.jpg

221862_1039473793506_3227_n

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, σας καλώς ορίζουμε στο Syroshistory.gr.*  

Η σελίδα αυτή ευελπιστεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα ωραίο ταξίδι στην ιστορία της όμορφης και λαμπερής, της αρχοντικής και ξακουστής Σύρου, από την Προϊστορική εποχή μέχρι τον 21ο μ.Χ αι.

Όλα όσα βλέπουμε γύρω μας ήταν, άραγε, πάντα έτσι ή μήπως ήταν διαφορετικά;

Πώς δημιουργήθηκε η Σύρος στην οποία ζούμε σήμερα;

Το Syroshistory.gr δημιουργήθηκε με την πρόθεση και την ελπίδα να γεννήσει τέτοιου είδους ερωτήματα και να σας παρακινήσει να τα ερευνήσετε. Στη συντροφιά μας θα προσπαθήσουμε να έχουμε αρχαιολόγους, ιστορικούς, καθηγητές, δασκάλους, συγγραφείς, ποιητές, λογοτέχνες, ζωγράφους, μουσικούς, τεχνίτες, εργάτες κ.α ανθρώπους του πνεύματος αλλά και απλούς ανθρώπους, οι οποίοι με τα έργα τους έκαναν τη Σύρο ονομαστή σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε την  ιστορία της Σύρου, στηριζόμενοι κυρίως σε γραπτές και προφορικές πηγές, χρησιμοποιώντας παράλληλα φωτογραφίες, βίντεο, χάρτες, διαγράμματα και άλλα υποστηρικτικά μέσα. Φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τον ευλογημένο αυτό τόπο προβάλλοντας τον πολιτισμικό του πλούτο. Σε αυτή τη γοητευτική περιπλάνηση στο χρόνο έχουμε πολλά να μάθουμε, να ερευνήσουμε, να ανακαλύψουμε και κυρίως πολλά να σκεφτούμε. Ας απολαύσουμε λοιπόν όλοι μας το ταξίδι και την περιήγηση. Ένα μόνο μένει να σας ευχηθούμε καλό ταξίδι στον κόσμο της ιστορίας της Σύρου!

Για την ομάδα του SyrosHistory.gr

Βαγγέλης Άγας

p[hone Τηλ. Εποικ.: +306980122353         email-filled-closed-envelope_318-75717 Email: syroshistory@gmail.com


*H Ιστοσελίδα SyrosHistory.gr – SyrosHistory.com βρίσκετε σε συνεχή ανάπτυξη. Είναι μια ομαδική εθελοντική προσπάθεια και στελεχώνετε από επιστήμονες (αρχαιολόγους, ιστορικούς κτλ)  και απλούς πολίτες που αγαπούν την ιστορία και το νησί της Σύρου.   Τα δικαιώματα Βίντεο, φωτογραφιών η κειμένων που περιέχονται από τρίτους είναι αποκλειστικά δικά τους.

Τυχών σχόλια και απόψεις από τρίτους δεν δεσμεύουν το SyrosHistory.gr. Το SyrosHistory.gr. δημοσιεύει  κάθε σχόλιο. Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να ΜΗΝ δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε, όπως και να διαγράφονται όταν αυτά εντοπίζονται καθώς δεν ελέγχονται κάθε φορά που αναρτάτε κάποιο σχόλιο. Τέλος τα σχόλια στην Ιστοσελίδα υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Η Σύρος Στο Πέρασμα Των Χρόνων… Παρελθόν Και Παρόν. Ιστορία, Θρησκεία, Πολιτισμός…

Αρέσει σε %d bloggers: